Olin siis viime perjantaina Philip Islandilla..Menin sinne muutaman kaverin organisaation kanssa. Lahdettiin aamulla Bendigon rautatieasemalta klo 6, joten piti herata 4.30. Kylla vasytti! :D Mentiin junalla Melbourneen ja oltiin melbournessa 8, odotettiin bussia tunnin verran ja sitten matka jatkui kohti Philip Islandia, mika kesti viela melkein 3 tuntia.

1964904.jpg

1964935.jpg

Kun vihdoin saavuttiin Philip Islandille saimme ensin nahda joitain koti- ja maatilaelaimia, kuten kahdesta ylla olevasta kuvasta nakyy. Siella oli koiria, jotka paimensi karjaa. :DSen jalkeen mentiin Koala parkiin ja silloin alkoi sataa vetta ja sain tietysti monta hyttysen puremaa. Musta tuntuu, et ne reagoi muhun eri tavalla taalla kuin Suomessa, koska joka puremasta tulee valtavan kokoinen jalki. :( Nahtiin kuitenkin siella koalia ja se oli jannittavaa, koska en muista koskaan nahneeni niita. Tuossa alla on 2 kuvaa koalista ja yksi kuva Wallabista, joka on samallainen kuin kenguru, mutta vain hieman pienempi. Ainiin, siella nahtiin myos huntsman, mika on iso hamahakki, eika mikaan kovin kaunis otus!!

1969349.jpg

1969364.jpg

1969356.jpg

Koalien jalkeen suunnattiin kohti hylkeita ja pingviineja, mutta saimme nahda vain pingviinit. Saa oli niin sateinen ja kamala, joten hylkeita ei voitu nahda ja jouduimme odottamaan 2 tuntia, etta nakisimme pingviinit. Ne on maailman pienimpia pingviineja, joten ne oli vain ehka 20 cm. Ne tulee meresta kerran illassa ja joka paiva samaan aikaan, joten ne elaa ihan luonnon varaisesti. Ne oli kiva nahda, mutta vaikka mina ja Luisa ostettiin karmeat sadetakit, silti oltiin litimarkia, tosin ne jotka ei ostanut oli taysin markia. Ja tietysti kuva , jossa ma ja Luisa ollaan ne sadetakit paalla. :D

1969368.jpg