En olekaan kirjoittanut tanne vahaan aikaan, joten nyt tulee sitten juttu, mita olen puuhaillut viime viikon aikana. Perjantaina 5. joulukuuta menin mun hostperheen kanssa lounaallle semmoseen todella kivaan ulkopaikkaa. Sillon vaan tuuli koko ajan, joten hiukset oli koko ajan naaman edessa ja ruokakin oli vahalla lennella ympariinsa. :D Ruoka tosin oli todella hyvaa. Myohemmin illalla mentiin katsomaan uusi elokuva nimeltaan Australia, jossa on Nicole Kidman ja Hugh Jackman. Elokuva oli melkein 3 tuntia pitka, mutta yksi parhaimmista elokuvista ikina.

Sitten sunnuntaina mentiin semmoseen elain puistoon, jossa oli kaarmeita, liskoja, kenguruita, koala yms. Se puisto oli Kyabram:issa, joka on n. tunti meilta autolla. Siella oli kaunista, mutta karpasia varmaan miljoona, joten pikkasen arsytti. Mutta tassa kuitenkin kuvia sielta.

2132188.jpg
Koala, joka on muuten varmaan aika yksinainen, kun ainut koala koko puistossa.

2138942.jpg
Kengurut syomassa. :D

2138950.jpg
Kengurut oli ihan vapaana siella!!

Alkuviikosta viimeinen sitten tehtiin jouluvalmisteluita. Kuusikin on ollut jo pystyssa viikon ajan, mutta laitettiin nyt vasta koristeet. Ja laitettiin muitakin joulukoristeita taloon.

2131963.jpg
Mina ja hostaiti koristeltiin kuusi. :D

2132005.jpg
Pienempi kuusi!

Tassa muutenkin pari kuvaa meidan talosta. Ja lemmikeista.

2131898.jpg
2 Lintua, ne tappelevat usein. :D

2131922.jpg
Emman kissa, joka asustaa nyt meilla! Sen nimi on Ebony. Yritin laittaa sille tonttulakkia, mutta se ei oikein innostunut ideasta. En ennen oikein pitanyt kissoista, mutta taalla ollessa olen oppinyt tykkaamaan niista. En kuitenkaan vaihtais Minnia kissaksi, vaikka valilla se kylla vaikuttaa ihan kissalta.

2132085.jpg
Jessie! Se oli ihan just leikkauksessa, joten siksi silla on toi kartio paan ymparilla. Se on todella villi ja ihan samanlainen kuin Minni. :D

2132062.jpg
Jet on sekarotuinen ja aika vanhakin koira.

2131980.jpg
Kuva sivupihalta!!!

2131990.jpg
Tassa on meidan poreallas.

2131993.jpg
Ja meidan uima-allas.. :D

Olin kavereiden kanssa melbournessa pariviikkoa sitten, joten tassa on kuva musta ja Janasta.

2132182.jpg

Tapanin paiva mennaan sitten beach houselle eli rantatalolle. Tassa kuvia siita rantatalosta.

2132106.jpg

2132154.jpg
Tama kuva on otettu talon parvekkeelta!

Viime tiistaina Menin neljan kaverin kanssa katsomaan High School Musical 3 ja se oli ihan hyva.

Torstaina toinen suomalainen tytto lahti kotiin, joten mentiin lounaalle ja sitten sain silta joitain vaatteita, joita se ei voinut vieda takaisin suomeen. Kaikille kertyy liikaa vaatteita ja tavaraa taalla. :D

Alkuviikosta paketti tuli suomesta! Siella oli suklaata, salmiakkia ja 2 demia ja 2 suosikkia yms. Joten kiitos siita!!! Suklaa on jo mennyt, mutta hieman salmiakkia viela jaljella.

Mepen korttikin tuli perjantaina ja nytten  se on takanreunuksella koristamassa. Kiitos kortista!

Nyt odottelen joulua!!!