Viime viikonloppuna menin Lindan kanssa Melbourneen. Perjantaina oli tosi kuuma paiva, melkein +40. Otettiin juna kohti Melbournea koulun jalkeen. Juna lahti 4.25  Bendigosta. Het alkuun ilmastointi hajosi, junassa oli paahtavan kuuma ja koska oli niin kuuma paiva, junien pitaa ajaa hiljempaa, kesti 3 tuntia pasta Melbourneen, kun normaalisti kestaa 2 tuntia. :D  Melbournessa meidan piti ottaa paikallinen juna Lindan tuttavien luokse. Saavuttiin sinne vasta n. Klo 9.  Sitten katsoin televisiosta mun joukkueen Essendon:in  pelaavan Brisbane  lions:ia vastaan. Voitettiin muutamalla pisteellla, joten olin iloinen. :D

Lauantai aamuna herattiin aikaisin ja mentiin  Melbournen ‘keskustaan’. Ensin suunnattiin Queen vistoria Marketille. Siella myydaan kaikenlaisia tuliais tavaroita Australiasta ja ruokaa myos. Sen jalkeen Suunnattiin Ikeaan syomaan ruotsalaisia lihapullia. Maistuivat ihan samanlaisilta kuin suomessakin, joten oli hyvaa ruokaa. :D Suunnattiin viela paivan paatteeksi Eureka Skydeck :ille, Joka on tosi korkea torni Melbournessa ja sielta nakee koko kaupungin. Oli Upea !!! Otettiin paikallinen juna  takaisin Lindan tuttavan luokse.

Sunnuntai aamuna mentiin takaisn kaupunkiin ja kaytiin Melbourne Akvaariossa. Siella oli pingviineja, joten nahtiin luntakin. Sitten oli paljon erilaisia kaloja, kaarmeita, muita pikku elaimia. Paaosin vedessa elavia. Lopuksi nahtiin viela erilaisia hai-kaloja. Oli kylla rahan arvoista kayda siella !!! Palasin kotiin sunnuntaina iltana ja menin ruuan jalkeen suoraan nukkumaan, olin tosi vasynyt.

Taalla vietetaan kansainvalista viikkoa, joten mut oli kutsuttu Teatteritalolle, kansainvaliselle illaselle. Siella oli esityksia ja kaupunginjohtakin oli paikalla. Siella mina ja Marie tultiin kysymaan jos me tultais valokuvaan, joka tulee sanomalehteen. Joten ensiviikolla sen pitasi sitten olla sanomalehdessa. Kaikki saivat myos Melbourne/Bendigo tavaraa. Sain mukin, joka sanoo Bendigo, oli hyva kun ei mitaan Bnedigo tavaraa viela ole. :D Tiistaina muuten oli kaikki koulubussit poissa kaytosta korkean metsapalovaaran riskin vuoksi, joten koulussa ei ollut paljon porukkaa. Mina kuitenkin menin koska sain kyydin kouluun. Monet koulut victoriassa oli suljettu Tiistaina. Kaikki victorian matkapuhelin liittyman omaavat saivat maanataina metsapalovaaran varoituksen poliisilta. Kaikki kuitenkin meidan aluella on hyvin.

Ilamt viileni tanaan keskiviikkona ainakin toistaiseksi, tanaan vain 19 astetta ja muutenkin ainakin alle 25. :D

Perjantaina suunnataan perheen kanssa Port Fairy :iin, joka on rannikolla. Siella on iso musiikki festivaali. Tullaan takaisn tulevan maanataina, kun silloin on public  holiday, niin ei ole koulua.