Viime viikonloppuna Menin Adelaideen.  Torstaina otin bussin Milduraan, jossa Ida asuu. 6 tuntia bussissa!!! Ida tuli samalla koneella Australiaan. Torstai iltna katsottiin vaan telkkaria, eika thety paljon mitaan. Perjantaina mentiin isolle kavelylenkille ja sitten suunnattiin kaupungille. Syotiin siella lounasta ja kierreltiin kaupoissa. Viiden jalkeen lahdettiin ajamanaan Adelaidea kohti, mika on eri osavaltiossa, South Australiassa. Ajomatka oli ainakin 5 tuntia. Mentiin idan hosvanhempien kanssa ja niilla on 1 fosterchild, nimelta Mali. Yovyttiin caravan parki:ssa, joka oli todella hieno se mokki.

Lauantaina mentiin Adelaiden harbour town:iin ostoksille ja iltapaivalla mentiin elaintarhaan, jossa oli kenguruit, koala, virtahepoja, leijona, tiikeri ja paljon muita otuksia.  Sunnuntaina mentiin satamaan, kun mentiin jarjeston jarjestamalle kajakki jutulle. Tietysti siita piti erikseen maksaa, vaikka jarjeston juttu olikin. Piti meloa kauas ja nahtiin haaksirikkoisia laivoja vuosien takaa ja myos delfiineja, jotka elaa siella ihan villeina. Mun kadet sattui tosi paljon ja tuntui et ma en vaan pysty melomaan, taa urheilulaji ei ole mua varten. :D Sen jalkeen ajettiin takaisin Milduraan .

Maanantai aamuna aikaisn otin bussin Bendigoa kohti ja sitten matka oli virallisesti ohi.

 

Tanaan kaytiin ostamassa ruokaa, mun going away party:a varten, joka on  perjantaina ja laitoin Paketin tavaraa tulemaan suomea kohti meriteitse. Oli vahan paalle 8 kiloa ja maksoin n. 90 dollaria. Kestaa semmoinen 12 viikkoa suunnilleen, etta tulee vahan mun jalkeen Suomeen.      

Delfiini!!