12.3. Menin Ballarat:iin, se on noin 2 tuntia taalta. Menin sinne, kun tapasin yhden tuttavaperheeen n. kuukausi sitten ja ne halus etta menisin sinne pitkaksi viikonlopuksi. Joten otin torstai iltapaivalla bussin kohti Ballarat:ia. Menin sinne saavuttuani, kiertelemaan kaupoissa, mutta en mitaan ostanut, joten oli hyva. :D Illalla vaan katsottiin telkkaria ja syotiin.

Perjantaiaamuna menin Ann:in, joka siis on sen perheen aiti. Niilla on 2 poikaa; mun ikainen ja 2 vuotta vanhempi. Nuorempi asuu viela kotona ja toinen on yliopistossa. Siis Ann:in kaa, jollekin kokkailu tunneille. Siella syotiin niin paljon, ettei tarvinnut syoda loppupaivana yhtaan mitaan. Oli kakkuja, lammasta ja kaikkea muuta hyvaa. Se kesti melkein koko paivan, joten illemmalla kaytiin vaan ruokaostoksilla.

Lauantai aamuna menin semmoseen kylaan, joka on kultakaivaus ajalta, Kun sekin on gold mining town. Siis se on suuri turisti nahtavyys, joka on thety nayttamaan samalta kuin silloin kun oikeita ihmisia asui siella. Paastiin maan alle, katsomaan millaisia tunnelit oli ja minkalaiset tyoolosuhteet silloin oli. Nahtiin myos kullansulatusta ja paljon muuta. Oli tosi kiinnostava paikka, menisin uudelleenkin. Ma en voinut kovin hyvin sen jalkeen, joten nukuin varmaan 4 tuntia, mun oli tarkoitus menna  jonnekin clubille niitten pojan kanssa, mutta en voinut kovin hyvin, niin paatin vaan jaada ”kotiin”.

Sunnuntai aamulla mentiin kavelemaan semmoseen isoon puutarhaan ja jarven ympari, joka on kuivunut taysin. Siella oli monia vuosia sitten jarjestetty Soudun osuus olympialaisissa. :D Sen jalkeen mentiin lounaalle kaupunkiin ja taidemuseoon, jossa on John Lennon:ista kertova valokuva nayttely. Olihan se iha hieno, mutta odotin silta nayttelylta ehka vahan enemman. Sen jalkeen oli mun aika ottaa bussi takaisin Bendigoon. Paul tuli hakemaan mut rautatieasemalta, kun hostvanhemmat oli mennyt Perth:iin viikonlopuksi, mika on siis lansirannikolla. Piti tehda loppu ilta laksyja, kun niin paljon jaljessa koulussa, kun oon sielta ollut aika paljon poissa. Ei kuitenkaan haittaa mua. :D

Kullan sulatus!!